tisdag 19 maj 2009

John "fucking" Blond

Kemisten har kastat in handduken och har åkt iväg tillbaka till Bahamas. Skönt för han är en dryg jävel ;). John Blond är numera rädd för rädslan att vara rädd.

John Blond fortsätter att leva sitt stilla liv igenom objektivet. Inget nytt i Slavsta förutom att trädgården pysslas om med levande thujor och den ursprungliga teorin om gravitation är tillbaka i sinnet.

Jag var på BVC idag med Limpan. Vid ett tidigare tillfälle så träffade Snuten Limpans BVC-doktor som är en nervös typ som skriver ut remisser både höger och till vänster. På bordet landade 4 st med bland annat synen. Konstigt då Limpan ser bättre än vad John Blond gör på en vanlig dag.

Min gissning till dessa remisser är att b.la. ögondoktorn har för lite att göra och behöver fylla upp tiden. Fyller man inte upp tiden så får man inga skattepengar. Inga skattepengar så är det någon som inte har något jobb. Inga jobb så finns det ingen vårdcentral. Trevligt att betala för det. Eller är jag bara cynisk mot den svenska infrastrukturen som bara mer och mer går sönder?

Själva besökets resultat? Efter 10 minuters läsande på tavla så konstaterades det att Limpan ser bättre än vanligt för sin ålder och ligger på den nivå man skall när man börjar skolan.

Undrar hur det skall gå nästa gång när det kanske är dags att se över Limpans talsvårigheter???

Inga kommentarer: